Om os

Kolding Volvo Klub er en landsdækkende klub, stiftet i 1986 og som navnet antyder med rødder i Kolding, og har i dag omkring 350 medlemmer, primært fra Danmark men også fra Tyskland og det øvrige Skandinavien.Alle er velkomne hvad enten man måtte eje en Volvo – årgang og model underordnet – eller blot deler interessen for den skønne svensker.

Klubben drives på frivillig basis, og administreres i hverdagen af den medlemsvalgte bestyrelse, der arbejder for at skabe en aktiv og spændende klub, hvor alle føler sig velkomne. Der deltages hvert år aktivt i både træf, messer og udstillinger både i ind- og udland henover året, samt afholdes egne træf forskellige steder i landet.

Af faste egne arrangementer kan nævnes vores årlige Opstartstræf, der afholdes hvert forår når veteranbils-sæsonen er påbegyndt, samt det store tilbagevendende Sommertræf, der afholdes i Trekantsområdet ml. Fredericia og Kolding, hvert år den 1. weekend i september.

Hertil kommer en række forskellige begivenheder og træf der afvikles løbende henover sæsonen, typisk krydret med yderligere tiltag arrangeret af klubbens egne medlemmer enten på eget initiativ eller i samarbejde med klubben. Desuden udsendes 4x årligt et omfangsrigt klubblad til alle medlemmer – et blad der efterhånden er vokset til 52 sider i fuldt farvetryk, samt en masse andet.

Hvis det lyder som noget for dig, så er du velkommen til at kontakte os – alle kontaktoplysninger findes her på siden.